Strohplatz


5-6-7 november en de maand erna


Welkom bij het 3e Nederlandstalige Online Geweldloze Communicatie Festival op 5, 6, 7 november 2021, én de maand erna om terug te kijken naar sessies waar je niet bij was. Geniet van gevarieerde interactieve trainingen rondom geweldloze -ofwel: verbindende- communicatie uit België en Nederland gegeven door doorgewinterde en startende trainers .

Het programma is bijna rond, en -inclusief oude opnamen- hebben we nu circa 21 trainingen over verschillende onderwerpen voor beginners tot gevorderden. Van zelfverbinding tot mediation, schuld en schaamte, rouw, GC in zakelijke context, feedback, opvoeding, multi-culturele uitdagingen en nog véél en véél meer. In live trainingen ga je sowieso in kleine groepjes aan de slag. Koop svp nú al een kaartje, want hoe eerder we financiële zekerheid hebben, hoe fijner.

Koop nú je kaartje en kijk alléén voor 1 november deze sessies van de 2e editie terug:
Irma Bergmans Kijken achter gedrag van kinderen,
Miebet van Santen: Burn-out voorkomen en aanpakken met GC ,
Antoinette Wibbelink: 10 valkuilen bij empathisch luisteren,
Christiaan Zandt: De Verzoeking - gemakkelijker vragen en onbezwaard ontvangen,
Thera Balvers: Met giraf oren een trauma ontvangen,
Istvan Van heuverzwyn: Positieve feedback en feedback met kritiek geven,
Martijn Ceelen: Armoede bestrijding met GC, wereldwijd, kan dat?

Ik vond het festival echt geweldig. Het programma verder was goed samengesteld, mooi afwisselend. Qua organisatie, goed geregeld! Goed team had je, mooi hoe alles meestal gewoon liep en er anders snel een oplossing was.

geanonimiseerd

Trainers

Dit zijn tot nu toe de trainers van het 3e Online geweldloze communciatie festival, die je tijdens én in de maand erna kunt meemaken. Er komen er steeds meer bij, de lijst is nog niet compleet. Klik op een foto voor meer informatie.

Zaaltjes

Klik op de oplichtende foto om een half uur vooraf naar de wachtruimte te gaan, of om tijdens de sessie eraan deel te nemen.

Terug en vooruit kijken

Vooraf-bibliotheek
Rouwen en vieren
Vraag en aanbod

Ontmoetingen

Hier kun je elkaar opzoeken of ontmoeten.
Empathy café
Afspreekplek

Programma

Hieronder zie je het voorlopige programma van het 3e Online Geweldloze Communicatie festival! Klik op de titel of foto voor een samenvatting en bibliografie. Niet getreurd als je iets mist, want je kunt een maand lang alles nog terugkijken. Wil je dat er nóg meer trainers komen voor dezelfde prijs? Koop dan zo vroeg mogelijk al je kaartje.
Hieronder staat het programma. Als je aan een sessie mee wil doen: kijk helemaal bovenin op deze pagina of er een sessie gaat beginnen.

Kaartje

Dankjewel voor ruim vantevoren een kaartje kopen, zodat we weten dat het financieel lukt. Je kaartje is voor het hele festival dus voor alle 21 trainingen in totaal. Na het online betalen ontvang je metéén een wachtwoord, bekijk daarvoor svp ook metéén je SPAM folder.
Welk type kaartje koop jij?